Hvad koster en tandlægeundersøgelse?

I modsætning til hvad mange tror, så behøver det ikke at være dyrt at få foretaget en almindelig tandundersøgelse hos tandlægen. En almen undersøgelse er prismæssigt fastlagt af overenskomsten mellem den offentlige sygesikring og Dansk Tandlægeforening, og de vil derfor være ens for alle tandlæger i Danmark.

Priserne kan derimod variere på de såkaldte “frie ydelser”, der blandt andet omfatter plastrestaurationer, implantater, kronebehandling og rodbehandling. Hos Tandlægehuset Grenaa bestræber vi os på at have venlige priser for vores patienter.

En almindelig undersøgelse af dine tænder kræver ikke, at vi benytter dyre materialer, og det er som regel nemt for vores erfarne tandlæger at vurdere om dine tænder er sunde og raske.
Det er faktisk langt dyrere, hvis du ikke regelmæssigt besøger din tandlæge.

Hvis du udebliver fra dine regelmæssige tandlægebesøg, kan du risikere at mindre tandproblemer ikke bliver opdaget i god tid og derfor har mulighed for at udvikle sig. Vores tænder har behov for at blive undersøgt og få en dybdegående rensning indimellem for at sikre, at alt er som det skal være. Hvis eventuelle begyndende huller eller andre tandproblemer ikke opdages i tide, så vil det med tiden kræve større og dermed dyrere behandlinger.

Forebyggende undersøgelser betaler sig

Vi vil altid anbefale vores patienter at besøge vores klinik til en tandundersøgelse og tandrensning med jævne mellemrum. Den bedste måde at bevare sunde og raske tænder er ved at forebygge både derhjemme og med besøg hos tandlægen.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil bestille en tid hos os, hvor vi kan undersøge dine tænder.

Vi hjælper meget gerne vores patienter med god vejledning i en omhyggelig tandpleje og regelmæssige undersøgelser. Og det er ud fra en grundig undersøgelse af dine tænder og tandkød, at vi kan sikre, at dine tænder er raske nu og fremover.

×

Skriv til os
Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Find vej

Menu