Tandlæge Glesborg
Ti min. kørsel til klinikken

Er du på udkig efter en dygtig tandlæge tæt ved Glesborg, som kan forebygge og behandle problemer i dine tænder? Så er Tandlægehuset Grenaa et oplagt valg.

Vi kan tilbyde en lang række af forskellige tandbehandlinger, som vores dygtige personale sørger for foregår på bedst mulig vis. Gennem mange års erfaring inden for tandlægefaget har vi nemlig opbygget et bredt kendskab inden for tandbehandling. Vi har tilmed et godt samarbejde med specialister inden for blandt andet kirurgi og implantatbehanding, og vi er således en tandlæge ikke langt fra Glesborg, hvor du netop kan få den behandling, du har brug for.
tandlaege-glesborg
Alle har brug for en god tandlæge. Derfor kan du komme til os –  nuværende såvel som ny patient – hvis du ønsker kompetent tandbehandling. Vores patienter tæller både unge og ældre, hvorfor vi også har plads til netop dig. Vi er en professionel tandlæge nær Glesborg, som gør en dyd ud af at instruere og informere vores patienter om forebyggelse, da dette er den sikre vej til gode og sunde tænder langt ud i fremtiden.

Kun den bedste behandling er god nok

Hos Tandlægehuset Grenaa går vi ikke på kompromis med din behandling. Som erfarne tandlæger nær Glesborg er vi om nogen klar over, at det kræver fokuseret arbejde at opnå tilfredse patienter. For at dette kan lykkes, gør vi en dyd ud af først og fremmest at opdatere vores viden om tænder og tandpleje. Er vi både teknologisk og videnskabeligt opdaterede, har vi det bedste grundlag for at yde dig den bedste behandling. Derudover lægger vi mange kræfter i at skabe en god og afslappet stemning på klinikken. Er klinikken rar at være i, er der større sandsynlighed for, at vores forskellige typer af patienter ligeledes får en rar oplevelse hos os. Trygheden er i centrum, og vi har ikke i sinde at gå på kompromis med denne. Du vil således kunne føle dig i trygge hænder hos din tandlæge tæt på Glesborg, hvor dit velbefindende står øverst på listen.

Hvis du har interesse i at høre mere om Tandlægehuset Grenaa som klinik, eller hvis du har specifikke spørgsmål til vores behandlinger, hører vi gerne fra dig. Det er muligt at rette telefonisk henvendelse på telefonnummer 86 30 10 22 og du kan ligeledes sende en besked til os via kontaktformularen her på siden.

Tandlægehuset Grenaa er beliggende på adressen N. P. Josiassensvej 6, 8500 Grenaa.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt oplysninger – Tandlægeklinik i Grenaa

Tandlægehuset Grenaa

N.P. Josiassensvej 6
8500 Grenaa

Glesborg til Tandlægehuset Grenå

Movias Rejseplan kan hjælpe dig med at finde vej til vores tandlæge klinik i Grenå

×

Ring op

Skriv til os
Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Find vej

Menu