Tandlæge nær Trustrup

En god tandlæge tilbyder de tandbehandlinger, du har brug for, har udstyret i orden, og har tid til at se dig i klinikken, når der er behov for det. Med en professionel tandlæge nær Trustrup får du en tandlæge, som netop har dig og dine tænder som sin første prioritet.

tandlaege-grenaa

Hvem er Tandlægehuset Grenaa – Tandlæge nær Trustrup?

Hos Tandlægehuset Grenaa er vi et klinikteam bestående af seks personer: To tandlæger, en tandplejer og tre klinikassistenter. Dermed er vi et solidt team af dygtige fagfolk, som alle tilstræber at yde dig en så god og tryg behandling som muligt. Vi tilbyder et bredt udvalg af tandbehandlinger således, at du kan få foretaget alt fra rodbehandling og behandling af caries til implantater og fyldninger. Med en tandlæge nær Trustrup får du desuden mulighed for at få foretaget tandblegning således, at du kan få det smil, du altid har drømt om. Skulle uheldet være ude, og har du pådraget dig tandskader, hjælper vi dig naturligvis hurtigt, så du atter har sunde og funktionelle tænder.

Fælles for alle vores behandlinger er, at de foretages i samarbejde mellem dig som patient og os som fagfolk. Går vi ind til en behandling med de samme forventninger, er det langt nemmere at opnå et godt resultat – til glæde for begge parter.

Er du nervøs for at gå til tandlægen, eller lider du af en decideret tandlægeskræk, er det vigtigt for os, at du gør opmærksom på dette. Kender vi til dit problem, kan vi nemlig langt hen ad vejen afhjælpe problemet og dermed sikrer, at du forlader klinikken med en god fornemmelse i maven.

Tandlægehuset Grenaa er stedet, hvor du finder en professionel tandlæge tæt på Trustrup med tryghed som varemærke.

Første skridt mod sunde tænder hele livet – tag kontakt!

Hvis du kan se fordele i, at vores mange års erfaring inden for tandlægefaget skal komme dig og dine tænder til gode, er du velkommen til at kontakte os.

Henvendelse kan både ske pr. telefon og online. Ved telefonisk henvendelse kan du ringe på telefonnummer 86 30 10 22. Kan du ikke få fat i os telefonisk, eller foretrækker du, at vi ringer dig op i stedet, kan du udfylde vores hurtige kontaktformular. Så sørger vi for at komme i kontakt med dig, således at vi kan få sat et møde i stand.

Kontakt os – Tandlæge i Grenå nær Trustrup

Tandlægehuset Grenaa

N.P. Josiassensvej 6
8500 Grenaa

Rute fra Trustrup til vores tandlæge klinik i Grenå

Sådan kommer du med offentligt fra Trustrup til vores tandlæge klinik i Grenå

×

Ring op

Skriv til os
Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Find vej

Menu