Tandlæge i Grenå

– Velkommen til Tandlægehuset Grenaa

Er du nysgerrig efter vores udbud af tandbehandlinger? Vil du gerne lære personalet i Tandlægehuset Grenaa bedre at kende? Eller søger du en ny tandlæge?

Uanset hvad du har på hjertet, er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden kan du læse om alt fra vores mange forskellige behandlinger og vores fordelagtige priser, samt hvordan vi som erfarent tandteam arbejder sammen om din personlige tandpleje. Ønsker du at benytte vores klinik som ny patient, er der også masser af hjælp at hente – vi optager gerne nye patienter.

tandlaege-grenaa

Behandling i trygge rammer

Som patient i Tandlægehuset Grenaa kan du vide dig sikker på, at du har en dygtig tandlæge i Grenå, som vil dig og dine tænder det bedste. Klinikken er med sin centrale beliggenhed et oplagt valgt for dig, som er indbygger i Grenå, såvel som for dig, der har bil eller let kan tage offentlig transport.

På klinikken finder du et dygtigt og fasttømret team af fagfolk, som alle ønsker at hjælpe dig på bedst mulig vis. Teamet består af to tandlæger, en tandplejer og tre klinikassistenter, hvorfor du får en professionel tandlæge i Grenå med fagligheden i top.

Vi har fokus på DIG!

Hos Tandlægehuset ved vi godt, at to patienter ikke er ens. Alle har forskellige tænder, der kræver forskelligartede behandlinger. Derudover er det vidt forskelligt, hvad vores patienter lægger mest vægt på i klinikken; en god atmosfære, effektive behandlinger eller moderne udstyr. Derfor har vi med fagligheden i fokus gjort vores bedste for at kombinere vores patienters mange ønsker, således at vores klinik og behandlinger på én gang favner bredt og tilgodeser den enkelte. For én ting er sikkert: Du skal have en god oplevelse hos din tandlæge i Grenå.

Her på siden finder du Tandlægehuset Grenaas kontaktinformationer, således at du kan kontakte vores klinik i forbindelse med såvel tidsbestilling som afklaring af spørgsmål. Hvis du ønsker syn for sagen, er du altid velkommen til at besøge vores klinik i Grenaa.

Kontakt oplysninger til vores Tandlægeklinik i Grenaa

Tandlægehuset Grenaa

N.P. Josiassensvej 6
8500 Grenaa

Du finder vores adresse i Grenå forneden

Find en Rejseplan til tandlægehuset i Grenå

 

×

Ring op

Skriv til os
Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Find vej

Menu