Hvad koster en kronebehandling hos tandlægen?

Prisen på en behandling med kroner afhænger af den enkelte tandlæge, og hvilken kvalitet og materiale der arbejdes med. Hvis det eksempelvis er en kindtand, der har behov for behandling kræver det, at materialet er yderst slidstærkt, og derfor kan guldkroner være særligt egnet til de bagerste tænder. Hvis det derimod er fortænderne, der er tale om, vil en metalkeramikkrone eller en porcelænskrone være en god løsning, fordi de have samme farve, som dine naturlige tænder.

Hos Tandlægehuset Grenaa vil du kunne forvente, at prisen på din metalkeramikkrone ligger mellem 4.000 kr og 7.600 kr. Prisen afhænger af omfanget af din behandling. Ved større behandlinger med flere kroner, kan der i nogle tilfælde aftales en rabat.

Behandling med kroner

Hos Tandlægehuset Grenaa udfører vi kronebehandlinger med metalkeramikkroner. Metalkeremikkroner bruges, hvis din tand er skadet. Man skal egentlig betragte en tandkrone som en slags hætte, der sættes ned over en tanden og beskytter mod skader.

En behandling med kroner er ofte nødvendigt, hvis en tand er skadet, så det ikke er muligt at restaurere med plastfyldning.

Overslag på prisen

Vi ønsker altid, at vores patienter får en god oplevelse i vores tandlægeklinik – lige fra de træder ind ad døren til behandlingen er udført. Vi ved, at det ikke er behageligt at få overraskelser, når man skal betale for sin behandling. Inden vi påbegynder en behandling vil vi derfor meget gerne give dig et prisoverslag på, hvad din behandling med kroner vil koste. Det håber vi kan bidrage til et trygt behandlingsforløb.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores behandlinger med kroner eller gerne vil bestille en tid.

×

Skriv til os
Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Find vej

Menu